torsdag 16 februari 2012

Fråga professorn och vänta en ca: en månad?

Man kan inte annat än fundera när man läser detta:Fråga professornHär har du möjlighet att ställa frågor om aktuell hjärt-lungforskning till två av professorerna i Hjärt-Lungfondens Forskningsråd: professor Jan Nilsson vid Skånes universitetssjukhus (Malmö) och professor Kjell Larsson vid Karloinska Institutet.

Vissa frågor och svar publiceras här på hemsidan och i vår tidning Forskning för hälsa.
Obs! Du får tyvärr vara beredd på att vänta ca en månad på svar från våra professorer. Vi svarar endast på forskningsrelaterade frågor och inte på frågor om enskilda sjukdomsfall!

Om cirka en månad? Då har väl frågeställaren hunnit dött.... eller?


 

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag jobbar på Hjärt-Lungfonden och läste just ditt inlägg. Fråga professorn är en service för dem som vill veta mer om forskning, det är inget forum för medicinska råd via nätet. För det får man vända sig till vården. De som svarar på inkomna frågor arbetar heltid som läkare och forskare och har därför inte alltid möjlighet att svara snabbt, även om vi självklart eftersträvar det. Hoppas att detta gav dig lite klarhet i vad det är för tjänst vi erbjuder och varför svar kan dröja. Hör gärna av dig till mig om du har några frågor!

  Hälsningar Jenny Norelius
  jenny.norelius@hjart-lungfonden.se

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för ditt inlägg här Jenny...
  Det är klart man blir lite fundersam ibland när man läser sådant..
  Ha en fortsatt bra dag!

  SvaraRadera