måndag 25 oktober 2010

Nöjd trots min fibromyalgi

Nu har det gått lång tid sedan jag var på operation och tog bort min livmoder.
Jag kan nu idag säga att jag mår oförskämt bra idag men hade någon frågat mig hur jag mådde bara några veckor efter själva operationen så skulle jag nog ha sagt att jag ångrade mig att jag genomgick operationen.
Men idag fungerar jag som vanligt eller kanske lite mer än vanligt.
Jag har nog blivit en helt annan personlighet idag för jag känner mer och jag upplever mer och jag vill mer och med det menar jag med precis allting. Jag städar och fejjar som aldrig förr och jag gör allting klart nu när jag har påbörjat något, vilket jag aldrig tidigare gjorde.
Jag har till och med fått mer känslor, om vi nu ska gå in på den sexuella biten också. Så jag kan bara idag säga att jag är super nöjd och jag är övertygad om att mannen i huset märker att jag har förändrats och förhoppningsvis till det bättre än tidigare.
Trots min fibromyalgi så kör jag på i min egen takt och jag är övertygad om att det fungerar bättre bara jag gör som jag själv vill och inte tillåter min sjukdom ta överhanden.
Jag kan inte mer än få ont om jag skulle göra något speciellt och det vet jag ju nu idag.
Men det viktigaste för mig är nog bara att jag får min sömn som jag behöver. Jag mår allt bättre nu efter vår flytt och jag känner mig allt mer harmonisk och kroppen mår rätt skapligt trots att det börjar bli minusgrader ute. För det är ju då som jag mår som sämst.
Jag vet inte om det kan bero på borttagningen av min livmoder eller om det skulle ha varit så här ändå. Det är i alla fall ingenting som jag idag ångrar att jag genomgick.
Så jag är rätt nöjd med hur min kropp mår idag trots min fibromyalgi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar