onsdag 24 februari 2010

Varmt och ombonat hus sökes!berättar här i den mån på både ork och tid om hur det är att försöka stå ut med dagen med en ständigt molande värk i större delar av kroppen och leder och som ibland får en till att önska att man inte existerade.
Just för tillfället så fungerar inte min kropp som den bör göra och detta beror större delen på den kyla som jag utsätts för i vårt hem. Som kallast har vi 4 grader varmt i vår hall men i övrigt av vår bostad har vi normal värme. Men att ständigt behöva gå igenom denna fruktansvärda hall blir allt mer och mer olidligt och min kropp reagerar på värme-växlingar.
Försök att föreställa er att öppna dörren från ett varmt och skönt badrum för att sedan gå ut i en hall som är mellan 4-6 grader varmt. Jag kan lova er att det är inte alls skönt.
Vi gör nu allt för att försöka hitta ett nytt boende, helst ett litet hus men i sista hand flyttar vi in i en lägenhet. Vi söker därför nu ett varmt och ombonat året-runt hus och det enda vi kräver är att det är väl isolerat.
Har du något förslag att komma med så hör gärna av dig.

2 kommentarer:

 1. Godmorgon =))
  Ja uch för växlande temperaturer , de reagerar även jag väldigt kraftigt på och denna vintar har du ju varit ett väldigt växande på temperaturen , i alla falla här hos oss...

  Jag har äntligen fattat hur jag ska göra för att kunna kommentera hos dig , det tog ett tag innan poletten trillade ner ...hahahah....
  Ja det är ju trevligt att lämna ett avtryck i gästboken också , men det är trevligt att kunna lämna ett avtryck i inlägget man just har läst =))

  Önskar dig en mysig lördag och en fortsatt trevlig helg , varma kramar =)) // Berith (maxmax)

  SvaraRadera
 2. Ja då vårt lilla krypinn är till salu, varmt och ombonat. Vi har liksom inte tid att ha huset då vi är på resa så mycket. God grannsämja i området verkligen toppen tycker vi, som haft kissen som behöver tillsyn ibland. Det ligger här i Höga Kustens hjärta med bussförbindelser mot norr och söder. Bilder finns på bloggen och blocket och fler finns att maila.
  Bilder här: http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/2010/02/sno-over-hoga-kusten.html

  SvaraRadera